Het maken van een afspraak kan telefonisch of per e-mail.
Wilt u de volgende gegevens meezenden: naam, geboortedatum, postcode en telefoonnummer?
U kunt ons per email of per telefoon altijd laten weten dat u een afspraak wilt wijzigen.

Stellingmolen 197
3352BG Papendrecht
Telefoonnummer: (078) – 615 99 78
E-mail: info@mhp-hagenstein.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 – 14:00
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten

In verband met behandelingen zijn wij niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Spreekt u gerust een bericht in zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen.

De praktijk is helaas niet rolstoel toegankelijk. 

Afzeggingen
Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen laat dit dan tenminste 48 uur van te voren weten. Helaas zijn wij genoodzaakt afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgebeld in rekening te brengen.

Klacht
De mondhygiënist zal al het mogelijke doen om de patiënt de zorg te bieden die nodig is. Indien de verleende zorg onverhoopt van mindere kwaliteit is dan gewenst, kan een patiënt een klacht indienen. Alle vrijgevestigde mondhygiënisten, die lid zijn van de NVM, zijn automatisch aangesloten bij de Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn, die klachten in behandeling neemt en beoordeelt. Voor de mondhygiënist in loondienst, verloopt de klachtenregeling via diens werkgever (veelal een tandarts). Wilt u meer informatie over klachtenprocedures? Neem dan contact op met het secretariaat Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn:

Nederlands Paramedisch Instituut
Postbus 1161
3800 BD Amersfoort
tel. (033)4216189
www.paramedisch.org